dnATK

40 jaar lang een vaste waarde blijven, het is niet veel verenigingen gegund. Dat kan natuurlijk alleen maar als je als vereniging meegaat met de tijd en jezelf op tijd en stond een grondige doorlichting durft geven. En dat moment is voor ATK nu aangebroken.

De laatste algemene vergadering was een openhartig gesprek tussen de leden en het bestuur, en we zijn samen tot de conclusie gekomen dat we als groep moeten bezinnen over de koers van ATK, zonder heilige huisjes en met een open vizier.

Op welke manier gaan we komende voorstellingen op gang trekken? Moet het bestuur het initiatief blijven nemen, of durven de spelers en regisseur het aan om zelf te zeggen: "Dit is wat wij willen doen!"? Moet het jeugdtoneel terugkomen en zo ja: hoe? En wordt het niet eens tijd dat ATKokejane terug in Kokejane speelt? Allemaal terechte vragen die we samen met zoveel leden als mogelijk willen en moeten aanpakken.

Daarom is op 12 oktober 2020 (als de Coronagoden het toelaten) de eerste samenkomst van de werkgroep dnATK gepland. Die zal zich buigen over het DNA van ATK (voor wie de titel nog niet gesnapt had).

Dus voel je je geroepen om mee te denken, heb je een vraag of een concreet voorstel of ben je gewoon een benieuwd lid? Dan ben je op 12 oktober om 20u00 meer dan welkom in de kantine van de kaatsers in Kokejane.